sunnuntai 6. tammikuuta 2013

raukea sunnuntai


Tänään olo tuntui jo normaalilta ja lähdin jo aamusta (tai no, mulle aamusta eli 12 pintaan) lenkille. Heitin 1,5 tunnin reippaan kävelylenkin Lutakko-Mattilanniemi akselilla ja teki kyllä hyvää! Kun viimeisenä kahtena päivänä ei ole työntänyt nokkaansa edes kotiovesta ulos, tuntuu jo tuollainen vähän yli viiden kilometrin pyrähdys mukavalta.

Ruokailut on tänään mennyt hyvin. Ylipäätäänkin mä epäilen, ettei ruokailut tule olemaan mun ongelma tässä projektissa: kunhan pysyn poissa baareista ja krapulamätöistä. Tämän päivän ruoat onkin siis ollut tähän mennessä

• maitorahkaa ja mansikoita
• sipulikeittoa, raejuustoa, ruisleipää ja avokadoa

Lisäksi ajattelin vielä syödä tofua ja wokkivihanneksia ja iltapalaksi pari hedelmää.

Huomenna alkaa normaalielämä ja koulu. Pitkästä aikaa siis myös Sonaatin ruokapadat kutsuvat! Mielenkiintoista onkin alkaa soveltamaan lautasmallia myös kouluruokailuun: enää ei lapetakaan puolta lautasta täyteen makaronia ja kastiketta vaan ajatellaan vähän linjojakin... Illalla sitten EasyStep. Tästä se lähtee!

Nyt kavereita! Ensin opiskelukaveri tulee poikaystävänsä kanssa kylään, sitten tulee toinen kaveri vierailulle ja yöllä sitten majoitan vielä kolmannen kaverin sohvalleni. Ihana nähdä taas ihmisiä sairauden jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti