maanantai 14. tammikuuta 2013

rankka päivä

Nyt on selvitty tästäkin päivästä. Olin liikkeellä mukavat 12 tuntia ja nyt tuntuu kyllä ihanalta kun saa vain vähän aikaa levätä tässä... Mulla oli neljä eri luentoa päivällä enkä ehtinyt edes syömään missään välissä. Lounaan virkaa hoiti maitorahka ja banaani. Sain myös kummastuneita kommentteja siitä miten pystyn syömään rahkaa sellaisenaan, ilman mitään sörsseleitä. Onko se yleistäkin, pystyttekö te lukijat syömään rahkaa paljaanteen?

Koulupäivän jälkeen menin Bodyyn ja voi ETTÄ. Aivan ihana tunti! Vieläkin tärisyttää ja tunnin päättymisestä on kuitenkin pari tuntia... Ihan huippua. Tein kaiken 2 kilon painoilla ja niilläkin teki joissain liikkeissä jo vaikeuksia. En kuitenkaan luovuttanut missään vaiheessa! Ainut jossa piti vähän löysätä oli punnerrukset. Myönnän auliisti, että jaksan komeasti noin 4-5 naisten punnerrusta. Sitten tulee stoppi. Ehkä siinä voisi olla jotain tavoitteen tynkää, parantaa punnerrussuoritusta? Olen miettinyt että pitäisikö minun joku tavoite tähän hommaan asettaa, mutta jotenkin koen sen vaikeaksi kun haluaisin että tämä olisi koko elämän kestävä juttu, ei mikään loppuun vietävä projekti.

Sain tänään myös iloisia puhelinsoittoja ja perjantaina lähden taas työhaastatteluun. Jännää! Liikuntasuunnitelmat menee taas ihan uusiksi, mutta eihän se haittaa. Voi sitä liikkua muuallakin kuin jumppasalissa! Olen aika hyvin oppinut sisäistämään tuon ulkoliikunnan ihanuuden ja sitä tässä tullaan harrastamaan!

4 kommenttia:

  1. Rahkaa pystyy kyllä syömään helposti paljaaltaan, se on vain asennekysymys. Antaa niiden muiden hotkia Naminameja. :D

    VastaaPoista
  2. Niimpä niimpä! Paljas maitorahka on isoa herkkua ♥

    VastaaPoista
  3. Olisi kiva jos pistäisit näihin postauksiin mukaan myös sitä onko paino lähteny putoomaan, koska itellä suunnilleen samat mitat ku sulla tossa alussa ja tavoite mullakin sinne 55 kiloon:))

    VastaaPoista
  4. Aloitin sellaisen että punnitsen itseni aina joka keskiviikkoaamu ja merkitsen sen myös ylös tänne. Saa ähdä tippuuko se paljoakaan, mutta katsotaan! Tsemppiä sulle omaan projektiisi :)

    VastaaPoista