keskiviikko 9. tammikuuta 2013

kai tämä inhottava fiilis menee joskus ohi, meneehän?

Nyt on ensimmäinen kerta oikeastaan melkein kuukauteen kun oikeasti tekisi mieli lyödä koko elämäntapamuutos reisille, lähteä kauppaan ostamaan karkkia ja siideriä ja lähteä illalla bilettämään. Kämppä on sotkuinen, tiskit on levällään, mulla ei ole kotona kunnon ruokaa, huominen työpaikkahaastattelu ahdistaa, mulla on nälkä ja lisäksi olin tänään huono sekä kouluasioissa että Coressa. Aloitin uuden kielen nyt maanantaina ja tuntuu vain etten voi ikinä oppia niitä kaikkia erikoisuuksia mitä siihen liittyy... Vaikka kuinka yrittäisin. Perfektionistiminä nosti tunnilla taas päätään ja oikein tunsin sen miten posket lähti punoittamaan ja sellainen inhotus itseään kohtaan vain nousi.

Luennon jälkeen hilpasin Coreen ja armoton vitutus jatkui sielläkin. Ohjaaja oli ensimmäistä kertaa pitämässä Corea ja jotenkin vaan... Äh. Tunnilla käytettiin tuubikuminauhaa ja olin sen kanssa ihan sukka, olinhan sukat jalassa niin kuin aina aikaisimmillakin Core-tunneilla. Lisäksi tehtiin paljon hooveria ja mua vaan harmittaa niin paljon se kun en jaksa olla siinä asennossa niin kuin oikein pitäisi ja muutenkin mun peppu on aina liian ylhäällä tai sitten lantio alhaalla tai ÄH. En vaan tiiä. Harmitti kaikki. En tiedä mitä tein väärin, mutta tällä hetkellä vain tuntuu etten olisi koko tunnilla käynytkään. Toivon että huomenna keho muistuttelee jotain pienillä lihaskivuilla, mutta tällä hetkellä mieli on kyllä matala.

Ja ei hätää, en aio hakea sitä siideriä vaikka tänään illalla yhdet bileet olisikin. Huomenna on oltava tikissä työhaastattelussa ja muutenkin, olen päättänyt että nyt on oikeasti aika ottaa itseään niskasta kiinni. Huominen tulee myös olemaan ensimmäinen "reissupäivä" tällä uudella ruokavaliolla (joka ei siis sisällä Jyväskylän Matkakeskuksen Kalpiksesta ostettuja irtokarkkeja...) ja pitääkin miettiä oikeasti mitä huomenna aion syödä. Työhaastattelu ei siis ole Jyväskylässä ja joudun matkustamaan koko päivän uudelle paikkakunnalle. Eväät pitäisi siis varmana kasata mukaan... Onko ehdotuksia, mitä ottaisin mukaan? Tuommoinen vaalea sämpylä ei taida tulla kysymykseen, ei edes noilla täytteillä...

3 kommenttia:

  1. Huomenaamulla kaikki näyttää varmasti vähän paremmalta! :) Itse nappaisin jonkun Profeel-rahkan joukkoon.

    VastaaPoista
  2. Jo huomenaamulla tuntuu paremmalta, I promise! Tsemppiä vaan, menee ihan varmasti ohitse! Ja todella hienoa ettet mennyt kauppaa ja ostanut kaikkia herkkuja! Moni olisi mennyt jo, mutta sinä jaksoit! Hyvä!

    - www.salaattikulho.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. yami, Noudatn ohjettas ja pakkasin mukaan rahkan :) Valion normaalin kuitenkin!

    Ja Ano ja yami, ei se päivä kyllä yön yli nukkumisella siitä yhtään parantunut... Mutta onneksi nyt on hyvä fiilis ja olen kyllä ylpeä etten ole vielä kertaakaan onnistunut mokaamaan tätä elämäntapamuutostani, en vaikka kuinka on harmittanut ja vaikka mitä! Siitä olen ylpeä.

    VastaaPoista