torstai 31. tammikuuta 2013

herkutteluako?

Eilinen ilta meni oikein mallikkaasti. Minulla oli hauskaa ja se on pääasia! Oli hyvä tuulettaa päätä vähän. Join baarissa yhden siiderin ja kotona maistelin hieman kavereiden alotusjuomia. Kopparbergin lakkasiideri on vain niiiiin hyvää etten kestä!! Pitää kysyä mummolta viikonloppuna, olisiko pakkasessa vielä jäljellä lakkoja. Niistä saisi ihanaa piristystä aamun puurolautaselle!

Koska eilen meni myöhään ja olen nukkunut viime yönä vain 4 tuntia, en viitsi tänään oikein reuhtoa itseni kanssa. Ajattelin ensin että lähtisin lenkille, mutta todennäköisesti kuukahtaisin sitten joskus kuuden-seitsemän aikaan totaalisesti ja se ei nyt tänään käy. Mulla on ainejärjestön hallituksen kokous ja tarjollahan siellä on "ilmasta viinaa ja ilmasta ruokaa". Viime vuoden listalla oli kuuleman mukaan ollut mozzarellatikkuja, kanawingsejä, vihersalaattia, patonkia... Ja ilmaista siideriä ja kuohuvaa.


Aion syödä tukevasti ennen lähtöä. Mun taitaa yksinkertaisesti olla vähän pakko, koska pelkän sen herkuttelun repeävän käsistä täysin jos jätän päivälliseni tuon illan varaan. Lisäksi Sonaatti oli tänään epäonnistunut täydellisesti kasvisruoissaan: tarjolla ja oli riisivihannespaistosta ja kookoskermakastiketta. Missä proteiini?? Ei ollut ei. Siksi on parasta syödä kotona kunnolla sekä välipala (rahkaa) että päivällinen (suunnittelin munakasta). Ehkä mielihalut eivät sitten nouse niin koviksi iltaa kohden.

2 kommenttia:

  1. Meilläkin oli tänään juurespihvejä ruokana ja ne oli aivan onnettoman pieniä ettei niissä edes ollut mitään syötävää! Oon nyt alkanut olee hieman "vaativampi" asiakas tuolla opiskelijaravintolassa ja tänäänkin kysyin, onko nää kaikki niin pieniä. Sain sitten ottaa kolmannen juurespihvin. Mutta proteiinia ei niissä ole kyllä ollenkaan. Tänään oli lisäksi aivan kurjat salaatit ja leivätkin loppu. Ihmeellistä menoa. Se on kurjaa, kun proteiinia (joka sisältää oikeanlaista energiaa ja pitää nälän pitkään loitolla) on aina niin vähän lounaalla. Meidän kampus on tehnyt kannanoton amican ruuista, jotta saataisiin jotain parannusta aikaan. Kannattaa ehdottaa tällaista teilläkin, jos opiskelijat vaikuttavat olevan tyytymättömiä. :)

    Onneksi kotona edes voi vaikuttaa omiin syömisiin ja saa laittaa itselleen kunnollista ja ravitsevaa ruokaa. :)

    VastaaPoista
  2. Niimpä, on ihanaa tulla aina kotiin kun saa sellaista ruokaa mitä oikeasti mielellään syö! Ja se on vielä terveellistäkin. Mä en ymmärrä miksei vaikka papuja ole siinä salaattipöydässä joka kertaa kun ei niitä varmasti kaikki söisi kumminkaan...

    VastaaPoista