tiistai 22. tammikuuta 2013

missä vika kun ei tunnu?

Oon vähän pettynyt kun mihinkään ei satu eilisen rääkin jälkeen. Jalat tuntui ja tuntuu kyllä edelleen väsyneiltä, mutta mitään lihaskipua en tunne. Onko se hyvä vai huono merkki? Tein kyllä kaikki askelkyykyt ja kyykyt loppuun asti ja painojakin tosiaan nostin sinne 2,5 kiloon, joten en oikein tiedä mitä ajatella. Otanko ensi kerralla painot sitten mukaan kyykkyihin että tunnen seuraavanakin päivänä tehneeni jotain?

Tämä päivä kuului taas sarjaan kiireiset. Ehdin kuitenkin onneksi syömään koulussa. Välipalat sen sijaan jäi väliin... Kävin kuitenkin kaupassa tänään ja nyt laukussa kulkee mukana myös mandariineja. Olisihan mulla banaania ollut kotona, mutta niitäkään ei nyt kauhean montaa kehtaa päivässä syödä.

7.30 ruispuuro, karpaloita, banaani
14.15 lohikeittoa, ruisleipä, oivariini, kaalikurkkusalaattia
21.00
tomaattipapukeittoa, raejuustoa, kurkkua, salaattia, tomaattia
22.00 maitorahka, ruisleipä (oivariini, juusto, kurkku, salaatti)

Huoh. Kevyitä 6 tunnin ruokataukoja... No, huomenna kokeillaan taas jos vaikka onnistuisi paremmin. Pääsen syömään normaalien ihmisten tavoin 11 pintaan ja ennen jumppaa pyrin nappaamaan nyt ainakin sen mandariinin. Kyllä tämä tästä!

3 kommenttia:

  1. Mulla on tää sama! Siis ei auta vaikka lisäis enemmänkin painoo ja tekis kuinka huolellisesti, ei tunnu vaikka jättäis venyttelemättäkin. On se ny kumma kun ei ihminen saa lihaksiaan jumiin. :D

    VastaaPoista
  2. Njaa, paitsi että sulla tais olla puhe ryhmäliikunnasta ja mulla taas ihan perus kuntosalista. Mutta samapa tuo, kun ei tunnu niin ei tunnu. :/

    VastaaPoista
  3. Joo mut mäkin kävin Bodyssa ja uskoisin sen olevan ryhmäliikunnoista kaikista lähimpänä saliharjoittelua. Tänään kävin kahdessa jumpassa, on se nyt kumma jos huomenna ei tunnu!! Tsemppiä sulle :)

    VastaaPoista