perjantai 11. tammikuuta 2013

paljonpaljonpaljon katseluita

Viikossa yli tuhat sivunkatselua. Aika mahtavaa. Kyllä huomaa että suomalaiset haluaa nyt kiloja pois ja kehot kuntoon! Hyvä niin!

Mulla itselläni meni tämä päivä sillä lailla harakoille etten mennyt jumppaan, vaikka todellakin oli tarkoitus. Sen sijaan taisin juuri napata itselleni kesätyöpaikan. Jee! Se lämmittää mieltä, kuten myös se että syömiset on mennyt tänään loistavasti: tein ruoaksi ihanaa soijakesäkurpitsalaatikkoa ja nyt olen onnellinen kun voin syödä sitä vielä sunnuntainakin kun tulen takaisin kotiin ♥

Tänä iltana otan vähän rennommin ja lähden kaverin kanssa ulos iltaa istumaan. Juoda en kyllä siltikään aikonut... Huomenna on kaverin synttärit ja siellä ruokailut tulee varmaankin olemaan vähän heikommissa kantimissa. Alkoholia en kuitenkaan sielläkään usko nauttivani: mulla on jotenkin vaan niin hyvässä vauhdissa tämä elämäntapamuutos, että koen tarvitsevani vielä vähän aikaa etten sitten lipeä takaisin niihin vanhoihin tapoihin. Aion vielä joskus juoda, todellakin aion, mutta vielä en uskalla. Pelkään homman leviävän taas käsiin.

Mutta koska postaustaukoa tulee nyt päivä tai kaksi, kysyisin teiltä, että onko teillä jotain postaustoiveita tai muita parannusehdotuksia, joita haluaisitte minun tekevän tähän blogiin? Entä onko jotain kysymyksiä, minusta itsestäni tai elämäntapamuutoksestani? Sana ja kommentiboksi ovat nyt vapaat!

2 kommenttia:

  1. Alkoholi on kyllä dieettaajalle petollista. Paljon kaloreita, seuraavana päivänä ei uskalla liikkua vaikkei krapulaa olisikaan, pöhöttynyt olo. Pöh. Pahempaa kuin karkki :D

    VastaaPoista
  2. Joo, juuri noinhan siinä tosiaan kävi... :D Krapulamätöt onneksi jätin kuitenkin pois , hyvä minä!

    VastaaPoista