tiistai 29. tammikuuta 2013

punnitus 3

Paino 58,4 kiloa. Mä en ymmärrä. Pitäiskö mun lisätä aerobista?

16.1 58 kg
23.1 58,2 kg
30.1 58,4 kg

5 kommenttia:

  1. Jos olet syönyt pääsääntöisesti oikein, eikä ole ollut valtavia mättöpäiviä kovin montaa, niin tulosta pitäisi syntyä. Tuo pieni jumittaminen (sillä 0,4 kg ei todellakaan ole paljon) liittyy varmaan osin naisen normaaleihin nestetasapainon vaihteluihin ja siihen, että oot treenannut, jolloin lihas kerää vähän nestettä... :)

    VastaaPoista
  2. Sekin kannattaa huomioida, että lihas painaa enemmän kuin läski :) Teet niin paljon lihaskuntoa, että varmasti on jotain kehitystä tapahtunut. Älä stressaa, jos olo tuntuu hyvältä ja peili kertoo parempia uutisia kuin vaaka :)

    VastaaPoista
  3. Mitä olen ruokapäiväkirjojasi seurannut niin voisit syödä enemmän, liikut kuitenkin aika paljon ja ruokailusi ovat välillä kovin niukkoja eikä proteiinia ole hirveästi.

    Keho ottaa sen mitä se tarvitsee ja jos se ei saa sitä ruokavaliosta niin se hidastaa mm. aineenvaihduntaa joka taas hidastaa laihtumista ja rasvanpolttoa, se mikä lähtee niin lähtee sitten lihaksista.

    Samoin olet valitellut niistä syömishimoista etenkin iltaa kohden - johtuu yleensä siitä, että keho ei saa tarpeeksi energiaa päivällä ja vaje on tavalla tai toisella korjattava.

    VastaaPoista
  4. Oot varmaan saanut tilalle lihasta? Se painaa enemmän kuin läski. Jaa joku kommentoikin jo saman, no kuitenkin. :D

    VastaaPoista
  5. Yhdyn ylläoleviin, hyvin suurella todennäköisyydellä ei kyseessä ole läskiä :) Et ole tehnyt ainakaan blogin perusteella mitään mistä olisit voinut lihoa, joten joko se on nesteitä tai lihasta tai molempia :) Laitoin muuten mun blogiin hyvän kotijumpan jos joskus sun tekee mieli jumppailla kotona :)

    T.salaattikulho
    www.salaattikulho.blogspot.com

    VastaaPoista