keskiviikko 16. tammikuuta 2013

kun jaksatkin tehdä nyrkkeilyliikkeitä painojen kanssa

Tänään on ollut huippupäivä! Koulussa meni hyvin ja jumppa oli A-I-V-A-N mahtavaa! Olin siis Functional trainingissa, jossa tarkoituksena on käyttää koko kehoa kaikkiin liikkeisiin mitä tunnilla tehdään. Ei siis esimerkiksi erikseen vatsoja ja selkiä vaan sellaista liikuntaa joka kuormittaa kaikkea yhtä aikaa! Ohjaaja oli ihan huippu ja piti käydä häntä tunnin jälkeen ihan kiittämässäkin. Tuolle tunnille menen ehdottomasti uudestaankin!

Kotiin päästyä nälkä oli kyllä ihan hirmuinen ja siksi lautaselle päätyi ehkä vähän epäterveellinen vaihtoehto, nimittäin munakas. Oikeilla täytteillä siitäkin sai kuitenkin ihan hyvän ja täyttävän ruoan! Iso nälkä johtui varmaan lounaaksi syödystä kevyestä kalakeitosta sekä siitä että ruokaväli venähti tuossa yhdessä vaiheessa vähän turhan pitkäksi... Mutta nyt kun näitä ruokia tässä listaillaan niin laitetaan sitten kunnon lista tulemaan!

7.00 ruispuuroa ja punaisia viinimarjoja
10.30 kalakeittoa, salaattia, ruisleipä
17.00 banaani
18.00 munakas, jossa täytteenä katkarapuja, avokadoa, tomaattia ja juusto
22.30 maitorahka, viinimarjoja, ruisleipä (kurkku, salaatti, juusto, voi)

Huomenna on taas rankka päivä koulussa ja sen jälkeen matkaankin junalla Helsinkiin ja kotikonnuille. Matkaevästä siis taas luvassa, kuten myös mahdollinen kaupungilla syöminen... Hui kun jännittää pelkkä ajatus siitä, että pitäisi löytää jotain terveellistä syötävää keskustasta! Vinkkejä, Helsingin keskusta, halpaa, nopeaa ja terveellistä?

3 kommenttia:

  1. Terveellistä matkaevästä: salaatti ostettuna mukaan esim. Sokoksen ruokapuolelta, pähkinöitä, proteiinipatukka, hedelmiä, kuivattuja luumuja, maitorahka, pro feelin suklaan makuinen proteiinijuoma on tosi hyvää ja pitää nälkääkin hyvin, pieni raejuusto paketti jne. Kyllä sitä terveellistä evästä löytää kun vaan yrittää :)
    Esim jostain heseltäkin voi ostaa salaatin mukaan! Kanasalaatti on hyvää siellä.

    Ite matkustan aika paljon niin aina pitää löytää jotain evästä mukaan otettavaks. :)

    VastaaPoista
  2. Onko noi ruokakuvat sun itsesi kuvaamia?, en nimittäin näe kuvien lähteitä mistään?

    VastaaPoista
  3. Joo, terveelliset matkaeväät on mulle kyllä nykyään ihan ehdoton juttu, matkustan itsekin nimittäin aika paljon. Pähkinät on hyviä, niin kuin myös hedelmät ja maitorahka! Itse en kauheasti välitä noista teollisista tuotteista (kuten vaikka proteiinipatukka- ta juoma), pyrin syömään aina mahdollisimman luonnollisesti. Siksi hedelmät ja rahkat on hyviä! Toiselle Anonyymille tiedoksi että kaikki kuvat eivät ole minun omiani, kuten eivät myöskään nämä tässä postauksessa olevat. Olen laittanut tuonne alas ilmotuksen, jonka mukaan kuvat ovat joko minun tai sitten linkitetty weheartit:stä. Linkitän kaikki kuvat enkä esimerkiksi tallenna niitä koneelle, joten kuvien linkit säilyy ennallaan ja ne löytää niiden avulla myös alkuperäisestä paikastaan. Pitäisi varmaan kyllä laittaa tuohon kuvan alle aina joku merkintä siitä mistä kuva on, sitä varmaan tällä kommentillakin hait.

    VastaaPoista