sunnuntai 13. tammikuuta 2013

juodaan viinaa, tullaan tyhmemmiksi näin

Krapulainen bloggaaja täällä moi. Seura tekee tosiaan kaltaisekseen ja näköjään kun yhden ottaa niin ilta venähtää aamuun... No, tulipahan nyt pämpättyä taas ihan olan takaa, ei tarvitse vähään aikaan nauttia kyllä yhtään alkoholia. Vihasin sitä tunnetta kun aamulla tunnustelin vatsaa ja se oli ihan turvonnut... Nyt iltapäivällä turvotus on jo laskenut, mutta ei tämän olon kanssa lähdetä kyllä mihinkään lenkille enää. Pääasia että kuitenkin oli hauskaa ja muutenkin oli ihan superia nähdä niin paljon tuttuja!

Mä olen aikaisemmin kertonut että mun suurin ongelma on ne krapularuoat ja kaikki muu paska mitä suuhuni työnnän humalassa. Siitä olenkin ylpeä, etten tosiaan syönyt mitään epäterveellistä tai lihottavaa koko iltana. Ruoaksi oli toki kermalla höystettyä kasvisgratiinia, mutta sen nyt lasken ihan tavalliseksi arkiruoaksi. Suklaatakin oli tarjolla, mutta mitään en maistanut, niin kuin en myöskään mäkkisafkoja joita porukka aamuyöstä kantoi kämppään. Sen sijaan söin raejuustoa ja tonnikalaa ja uskokaa tai älkää, mutta ne ihan oikeasti vei sen suolaisen ruoan tarveen pois. Tänään taas tulen syömään tuota soijakesäkurpitsalaatikkoa ja koska siinä on juustoa päällä, vaan sitä tarvitsemaani suolaa siitäkin. Jotain hyvää siis tuossa illassa ja yössä ehdottomasti oli!

Ja muutenhan eilinen meni ihan superisti koska heräsin aamulla niin aikaisin että ehdin ennen lähtöä käydä lenkillä ja vetäistä vielä kahvakuulajumpankin. Hyvä siis minä! Kävelin niin iso hymy huulilla alas Harjun mäkeä että olisin varmasti voinut valaista koko kaupungin. Tuota tunnetta mä haluan ehdottomasti treenaamiseen lisää!!

2 kommenttia:

  1. Hyvä ettet sortunut mihinkään!! Ja hei, parempi että yhden illan aikana juhlit aamuun saakka, kuin tissuttelisit hiukan pitkin viikkoa niin kuin monet tekee, saunakalja ja lasillinen viiniä sinne tai tänne tekee paljon kuukaudessa :) Ja sitä paitsi, pitäähän sitä pystyä pitämään hauskaa vaikka haluaakin laihtua. :)

    T. www.salaattikulho.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Niimpä niimpä. Ei mua jotenkin edes haittaa se että join, vaan ylipäätään se miten tyhmiä juttuja oikeasti aina humalassa teen. Tavoite on vähentää juomista jo ihan senkin takia :D

    VastaaPoista