tiistai 15. tammikuuta 2013

rankka päivä part 2

Olipahan taas päivä! Aamulla kahdeksalta kouluun, parin tunnin päästä kotiin, lenkille, takaisin kouluun, ainejärjestön kokoukseen ja kotiin ruoan laittoon. Söin päivällisen siis vasta äsken, puoli kymmeneltä... Onnistui kuitenkin pitämään ruoka-aikani suhteellisen tasaisina. Se on ehdottomasti yksi tavoite tässä projektissa. Laitankin tähän pitkästä aikaa ruokapäiväkirjaa tulemaan! Normaalisti syön kuitenkin myös iltapalan, tänään en sitä enää "ehdi" syödä.

7.00 ruispuuroa ja marjarahkaa
10.30 kasvislinkkimuhennosta, salaattia, kurkkua, appelsiinilohkoja
15.00 marjarahkaa
18.00 banaani
21.30 tomaattipapukeittoa, raejuustoa, ruisleipä (juusto, puolikas avokado, voi)

Mnusta tuo näyttää oikein hyvältä. Minun marjarahkani sisältää muuten purkin tavallista maitorahkaa, purkin proteiinipitoista maitorahkaa, mansikkasurvosta sekä punaisia viinimarjoja. Tein sitä iltapalaksi kun kaverini kävi kylässä sunnuntai-iltana. Ei muuten ole kauhean epäterveellistä tuo eikä tarvitse mitään lisäsokereita todellakaan!

Sain toiveen, että päivittäisin painoni tänne blogiin. Voisin tehdä niin vaikka heti huomenna. En kuitenkaan usko että se paino välttämättä on siitä mihinkään liikkunut, mitä nyt välillä olen vaa'alla käynyt. Toivon että vaaka näyttäisi joskus sen 55 kiloa, mutta saa nähdä onnistuuko se, onko se ylipäätään mahdollista ilman kituuttamista. Olen kuitenkin niin selkeästi jo normaalipainoinen ettei mitään laihdutettavaa varsinaisesti ole. Mitä mieltä te olette?

2 kommenttia:

  1. Huomenta!
    Ihmiset on erilaisia tietysti, mutta voisin kokemuksesta väittää, että kituuttamista vaatii tuo 55 kilon saavuttaminen. Itselläni 60-62 kg on sellainen "maaginen" raja, jonka jälkeen paino tippuu vain ankaralla nälkäkuurilla. Tietysti, jos liikut ihan hullun lailla, saatat onnistuakin, vaikka söisit kunnolla :)

    VastaaPoista
  2. Joo, se voi olla mulla vähän sama. Olen ruumiinrakenteeltani kurvikas ja epäilen ihan jo rintojeni ja takapuoleni estävän tuon 55 kilon saavuttamisen: varsinkin jos haluan nimenomaan liikkua ja syödä terveellisesti. Aikaisemmin olen saanut painon alas liikkumalla ihan hirveästi ja syömällä hirveän vähän ja siihen en enää halua palata. Mielummin 58 ja kylläinen olo kuin 55 ja ikävä olo koko ajan!

    VastaaPoista