tiistai 22. tammikuuta 2013

punnitus 2

Tänään oli vuorossa taas punnitusaamu ja paino näytti 58,2. 200 grammaa siis painossa lisää. En tosiaan tiedä mistä tuo johtuu enkä oikeastaan jaksa kauheasti miettiäkään. Odotan ihan hirmuisesti sitä kun saan lisätä tänne kuvan, jossa tämä projekti on jatkunut sen yhden kuukauden... Sillä peilikuvassa mä tosiaankin näen muutosta. Painomuutos on kuitenkin tällä hetkellä 58-58,2.

Painonnousuun nään kyllä silti monia syitä, eräät niistä on tuo epäsäännöllinen ruokarytmi, liian lyhyet unet sekä naisellisten vaivojen tuoma neste kehoon. Ruokarytmiin voin kuitenkin itse vaikuttaa ja se onkin tänään tavoitteena! Myös unet menivät paremmin viime yönä kuin pitkään aikaan, sillä nukuin peräti 7,5 tuntia! Se onkin mulle jo aika paljon...

Tänään jumppailen Coren ja ehkä Functional trainingin muodossa. Palataan!

2 kommenttia:

  1. Entäpä, jos painon pieni nousu johtuukin lihasten kasvamisesta? ;)
    Mäkin kamppailen usein noiden säännöllisten ruoka-aikojen noudattamisessa. Ärsyttävää kun ei kerkeä syömään aikataulujen takia! :D Käy kurkkaa mun blogi, jossa kirjoittelen samoista asioista http://jm-goingtobefit.blogspot.fi/ :)

    VastaaPoista
  2. Voisihan sekin tietysti olla mahdollista... :D Mutta en nyt tiedä onko se mahdollista näin kolmen viikon aktiivisella liikkumisella! Käyn kurkkaamassa sun blogin, kiitos vinkistä :)

    VastaaPoista