sunnuntai 20. tammikuuta 2013

kun kaikki on vastaan

Teki mieli tulla vielä purkamaan tämän päivän ruokapäiväkirjaa ylös. Tästä taas niin huomaa tän kun aamupala venyy pitkälle päivääm, sitten sitä kärsii näin illalla ihan järkyttävästä nälästä...

11.30 ruispuuro, mustikoita, appelsiini
14.30 lohimedoljonki, salaattia, mandariini
16.00 banaani
20.00 munakas (avokado, katkarapu, tomaatti juusto)
21.00 maitorahka, mustikoita, ruisleipä (juusto, salaatti, kurkku, oivariini)

Ensimmäinen ateria tosiaan puoliltapäivin, seuraavaan kaksi tuntia sitten puolitoista tuntia, sitten aivan liian pitkä tauko eli neljä tuntia sekä heti sen ruoan perään iltapalaa. Nyt sitten onkin vielä ihan hervoton nälkä. Tankkaan tässä nyt sitten vettä etten vetäisi tuota ruisleipää kokonaista pussillista ja vielä kolmea banaania päälle. Niin. Ei muuten naurata.

Ja ei naurata huomennakaan, sillä koko päivä on niin kiireinen etten ehdi syömään kunnollista ruokaa päivällä ollenkaan. Tankkaan sitten taas iltaa vasten... Voi että ottaa päähän. Kun haluaisin tehdä itselleni nämä hyvät ruokarytmit mutta millä ihmeellä sen teen kun kaikki muut aikataulut on tätä vastaan? Joo... Maitorahkaa ja banaania siis taas vaan kassiin.

3 kommenttia:

  1. Eväitä mukaan vain!:) Pyöräytä vaikka smoothie, ota pähkinöitä, vaikka keitetty kananmuna.:D AINA ehtii syödä!:)

    VastaaPoista
  2. Tuo munakas näyttää hyvältä! Mulla kans aina venyy välit ja sitten vedän joku 3-kertaisen annoksen ja 3 hedelmää... Pitää alkaa tsemppaamaan!!:((

    VastaaPoista
  3. Joo pitää alkaa kantamaan rahkaa ja hedelmiä enemmän mukana. Ja ehkä myös noita pähkinöitä! Olen samaa mieltä että aina pitäisi ehtiä syömään ja mielelläni niin oikeasti tekisinkin mutta noi maanantait on vaan niin tappopäiviä että huhhuh... Minun munakas ei näyttänyt ihan yhtä hyvältä mutta hyvältä se kuitenkin maistui! Ja se Siiri, meidän pitää vaan saada ne ruokavälit kuntoon niin sitten kyllä asiat luonnistuu. Ihan varmasti!

    VastaaPoista