maanantai 21. tammikuuta 2013

ja taas olikin maanantai

Täällä taas. Aamu oli kyllä yksi elämäni vaikeimpia ja mietin jo ihan tosissani että jäänkö peiton nukkumaan vai en. Onneksi kuitenkin lähdin, sillä päivästä tuli kokonaisuutena ihan hyvä, ainakin elämäntapamuutokseen liittyen!

Olin tänään siis Bodyssa. Ohjaaja on siinä ihan huippu ja muutenkin tykkään tunnista ihan mielettömästi! Ensin tehdään lämmittelyt ilman mitään välineitä, jonka jälkeen vuorotellaan yläkropan ja alakropan muokkausta. Mun yläkroppa on erittäin heikko ja siksi olinkin tänään tosi iloinen kun jaksoin tehdä kaikki liikkeet jopa 2,5 kilon painoilla! Kuulostaa vähältä, mutta mulla se on jo kehitystä siihen 2 kiloon. Lisäksi jaksoin tänään punnertaa melkein kokonaisen minuutin. Jalat mulla on huomattavasti vahvemmat ja esimerkiksi askelkyykyt ja peruskyykyt menee kyllä riittävän alas ja se saan tuntumaan. Huomista odotellessa! Ja ensi viikon Bodya myös.

Koska tänään oli taas ihan mieletön kiire, en ehtinyt syömään lounasta koko päivänä. Mukaan lähti kuitenkin pientä evästä.

7.30 ruispuuro, mustikoita
14.15 maitorahka, banaani
17.15 mandariini
20.00 paistettua tofua, wokkivihanneksia, raejuustoa, salaattia
21.00 puolikas avokado, raejuustoa, katkarapuja, ruisleipä (oivariini, juusto, kurkku, salaatti)

Siis maitorahka ja hedelmä. Tuo ruokaväli päivällä on kuitenkin aivan liian pitkä, aivan todellakin liian pitkän. Sen näkee nyt sitten illalla: syön suht' paljon nyt kun minulla on aikaa. Oikein odotan huomista päivää kun pääsen taas syömään kouluruokaa ihmisten aikoihin (eli kahdelta...) eikä tarvitse korvata oikeaa lounasta maitorahkalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti