maanantai 4. helmikuuta 2013

uutta ohjelmaa ja paljon ruokaa

Tänään oli hyvä päivä! Jätin yhden kurssin tänään kesken ja se helpotti omaa koulurakkaani kyllä huomattavasti. Nyt ehdin syödäkin päivisin! Olkoonkin että se ruoka on sitä hiilarihöttöä... Huoh. Valitan kouluruoasta joka päivä, mutta sellaista se nyt vain on. Huomasin tänään myös ettei paprika sovi mulle kyllä yhtään. Vaikka söin paprikaista kouluruokaa siinä 12 aikaan, mua närästää ja röyhtäyttää vieläkin. Ei siis paprikoita tähän talouteen kiitos!

Liikuntana toimi tänään tuo suunniteltu Body. On se vain niin huipputunti! Tänään oli ensimmäistä kertaa uudella ohjelmalla ja myös uudella välineellä: voimatangolla. En ole käynyt pumpissa ikinä, joten tuo tangon kanssa temppuilu on aika uutta. Tänään opeteltiin pääasiassa tekniikkaa, mutta kyllä se hikikin sieltä puski esiin kun tarpeeksi kyykättiin ja ojentajia tangolla taiteiltiin! Huomenna nähdään mihin koskee, todennäköisesti ainakin niihin ojentajiin...

Tänään olen syönyt hyvin tasaisesti pitkin päivää. Erittäin tasaisesti.

7.30 ruispuuro, punaherukoita, raejuustoa
12.00 viljakasvispaistosta, tofua, punajuurta, kaalisalaattia, appelsiinilohkoja
14.30 viinirypäleitä, saksanpähkinöitä
16.00 maitorahka, banaani
19.30 papu-porkkana-soijarouhemuhennosta, täysjyväriisiä, kurkkua, tomaattia, raejuustoa
22.00 maitorahka, viinimarjoja, ruisleipä (oivariini, juusto, tomaatti)

Miltä vaikuttaa?

1 kommentti:

  1. Saanko liittyä valituskuoroon? Mä en YMMÄRRÄ kouluruokaa yleensäottaen, joten joko syön koton tai roudaan sitä proteiinilisää mukana.

    Hih, aivan varmana saat huomenna kävellä linkuttaen kun lihakset ihanan kipeänä.:) Sun ruokapäiväkirja vaikutti nyt tosi hyvältä! Joka aterialta löytyy nyt proteiinia, hiilaria ja rasvojakin löytyy pähkinöidenmuodossa! JES!:)

    VastaaPoista